VENTELISTE.

På nedenstående link kan I tilmelde jer ventelisten. Den fungerer som selvstændig venteliste for henholdsvis drenge og piger. Skolens venteliste fungerer efter ”først til mølle-princippet”, dog har søskendebørn og ansattes børn fortrinsret - for at aktivere denne fortrinsret skal barnet skrives op på ventelisten. Opstår der en ledig plads i en eksisterende klasse kontaktes I automatisk af skolen. Vi stræber efter at optage lige mange drenge og piger.

Optag i den nye børnehaveklasse:

Allerede i efteråret vil forældrene til de første 22 børn på ventelisten blive kontaktet og efterfølgende indkaldt til informationsmøde og optagelsesarrangement. I det omfang der er behov for det, vil forældrene blive indkaldt til en forskolesamtale. Vi stræber efter at have optaget eleverne til den nye børnehaveklasse inden jul. I foråret vil de optagede elever og deres forældre blive inviteret til 3 sammenhængende forskoledage.

ventelisteLINK

Har I yderligere spørgsmål omkring ventelisten, kan I kontakte skolens kontor på tlf. nr. 39297114 eller sende en mail til post@osterbrolilleskole.dk eller sende en mail til skolens leder på jasmin.heide@osterbrolilleskole.dk